7 Haziran 2018
İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adaylarından Odamıza Ziyaret

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Muhtar Mahramlı, Tamer Dodurka, Oğuzhan Aydın, Belma Kuvancı, İYİ Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı M. İlker Atasever ve Parti Yetkilileri 7 Haziran 2018 Perşembe günü Odamıza ziyarette bulundular. İYİ Parti Heyetini Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Üyeleri karşıladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Gerçekleşecek olan seçim, İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun. Kazananın Türkiye olmasını temenni ederim. Sizlere seçin sürecindeki çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Seçim sürecinin zor ve özveri isteyen bir iş olduğunu dile getiren Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan; Bizlerde yakın zamanda seçim süreci atlattık. Yorucu bir süreç. Sizleri Odamızda ağırlamaktan mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.

Misafirperverliklerinden dolayı Odamız Başkanlarına ve Meclis Üyelerine teşekkürlerini dile getiren İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları yaptıkları konuşmalarda; kazananın Ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz olması temennisinde bulundular.

HABER GÖRSELLERİ