Bulgar-Türk Ticaret Günleri Etkinliği

8 Haziran 2018

08.06.2018

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) ,T.C. Sofya Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği ve Filibe Ticaret Ataşeliği Desteği ile 29 Haziran 2018 günü Sofya Ramada Otel’de  “Bulgar-Türk Ticaret Günleri” başlıklı etkinlik düzenlenecektir.

Söz konusu etkinliğe gerek Bulgaristan’da ki Türk iş dünyası temsilcileri ve Bulgaristan’daki iş iklimine ilgi duyan Türkiye’den misafirler, gerekse sınırın her iki tarafında iş ortağı ve Türkiye ile iş yapmak isteyen çok sayıda Bulgar şirketi davet edilecektir.

Bulgaristan Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı ve STK Temsilcilerinde davet edileceği etkinlikte sunumlar ve B2B görüşmelerin yapılması öngörülmektedir. Detaylı taslak program ekte tarafınıza sunulmuştur.

Etkinlik kapsamında katılım sağlamak üyelerimiz için Odamızdan araç tahsis edilecek olup, katılmak isteyen üyelerimizin en geç  13 Haziran 2018, Çarşamba günü saat 17:00’a kadar Odamız Dış İlişkiler Servisi ile irtibata geçmesini rica ederiz.

TASLAK PROGRAM:

Çorlu’dan Sofya’ya  Hareket       : 28 Haziran 2018, Perşembe

Toplantı Tarihi                          : 29 Haziran 2018, Cuma (Saat: 13:00 – 21:00)

Sofya’dan Çorlu’ya Hareket        : 30 Haziran 2018

• Ulaşım için Odamızdan araç tahsis edilecek olup, konaklama masrafları katılımcı firmalar tarafından karşılanacaktır.