8 Haziran 2018
MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Odamızı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Adayları ve MHP Heyeti, 8 Haziran 2018 Cuma günü Odamızı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete MHP İl Başkanı İlker Yücel, Çorlu İlçe Başkanı Süleyman Danışmaz, Tekirdağ Milletvekilleri Adayları; Koray Önsel, Çığır Doğu Zorlu, Oktay Üstün ve parti yetkilileri katılım sağlarken heyet, Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandılar.

Meclis Başkanı Erdim Noyan, MHP yetkililerinin Odamızı ziyaret etmesinden dolayı  teşekkür etti ve memnuniyet duyduğunu belirtti. Noyan, “MHP Heyetini odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz, sizlere seçim çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. ”dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da, “Şahsım ve kurumum adına sizleri saygıyla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum. Sözlerimin hemen başında Mübarek günleri yaşadığımız Ramazan Ayı’nın hayırlı olmasını diliyorum. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, 24 Haziran seçimlerinde başarılar diliyorum. ”ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı, İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayları, Odamız yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler ve MHP’nin seçim çalışmalarına ve projelerine dair bilgiler aktardılar.

HABER GÖRSELLERİ