13 Haziran 2018
CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü´den Odamıza Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı ve CHP  Heyeti, 13 Haziran 2018 Çarşamba günü Odamızı ziyaret etti.

Heyet, Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Üyeleri tarafından ağırlandı.

Ülkemiz Adına Hayırlı Bir Seçim Olmasını Diliyorum

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “24 Haziran seçimleri büyük önem arz etmektedir. Gerçekleşecek olan seçim, İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, sizlere seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Seçim Süreci Zor ve Özveri İsteyen Bir İştir

Meclis Başkanı Erdim Noyan, CHP yetkililerinin Odamızı ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti ve memnuniyet duyduğunu belirtti. Seçim sürecinin zor ve özveri isteyen bir iş olduğunu söyleyen Noyan, “CHP Heyetini odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz, sizlere seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Çorlu İş Dünyasını Temsil Eden Üyelerle Birlikte Olmaktan Mutluluk Duydum

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Çorlu TSO) olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek;  "Çorlu İş Dünyasını temsil eden kişilerle bir arada olmaktan dolayı  teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerle ilgili CHP’nin projeleri ve çalışmalarına dair bilgiler aktardı.

Konuşmaların ardından soru-cevap bölümü ile ziyaret sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ