4 Temmuz 2018
Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın´dan Odamıza Ziyaret

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın beraberinde Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç ile birlikte  03 Temmuz 2018 Salı günü Odamıza  ziyarette bulundu.

Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit ve Müslüm Kahraman  hazır bulundular.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın genç ve dinamik yönetiminin güzel işlere imza atacağını vurgulayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Tekirdağ ve Çorlu’nun sosyal yapısı hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; İl ve İlçe Emniyet Müdürlerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirterek “Kozmopolit kentimizde güvenlik güçlerimizin, bizlerin ve halkımızın yanında olduklarının güvencesini daima hissediyoruz. Başarılarınızla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ