4 Temmuz 2018
İmar Barışı Toplantısı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Odamız ile Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliğinde 3 Temmuz 2018 Salı günü “İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleşti.

Odamız Batı Eğitim Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Üyemiz Hakan Abay, 6. Meslek Komite Başkanı Kadir Aslan, Başkan Yardımcısı Ali Çavuş, Komite Üyeleri; Osman Cengiz, Habib Durman, Kurum ve Kuruluşların temsilcileri ile üyelerimiz katılımda bulundular.

Toplantıda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, Müdür Yardımcısı Yusuf Akkaya ile Yapı Denetim ve Yapı Malzemeleri Şube Müdürü Metin Canlı, tarafından; İmar barışı ve kapsamı, İmar Barışı Mevzuatı, Genel Hükümler, Yapı Kayıt Belgesinin Sağladığı Haklar, Yapı Kayıt Belgesinin Geçerliliği, İmar Barışından Faydalanamayacak Yapılar, Başvuru Süreci ve Örnekleri konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.
HABER GÖRSELLERİ