ICC/FIDIC “Uluslararası İnşaat Sözleşmeleri” Konferansı 20-21 Eylül 2018, Tiflis

10 Temmuz 2018

Tarih     :10/07/2018

Sayı       :7825

İlgi: ICC Türkiye Milli Komitesi’nin 10.07.2018 tarihli e-postası

İlgi kayıtlı e-postada, 1913 yılında kurulan İsviçre merkezli Müşavir Mühendisler Uluslararası Federasyonu’nun (FIDIC), bir milyon meslek insanını temsil eden 75 kurum üyesi bulunduğu belirtilmiştir. Gürcistan’da düzenlenecek “Uluslararası İnşaat Sözleşmeleri” konulu Konferans, Müşavir Mühendisler Uluslararası Federasyonu (FIDIC) ve Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) işbirliğiyle, 20-21 Eylül 2018 tarihlerinde Tiflis’te yapılacaktır.

Konferans dili İngilizcedir. Konferansta ele alınacak konuların içeriği ve sponsorluk koşulları ile ilgili bilgiye aşağıda yer alan bilgilerden ulaşabilirsiniz.

Konferansa mühendislerin, müteahhitlerin, sözleşmeler alanında uzman hukukçuların, inşaat şirketlerinde çalışan avukatların, akademisyenlerin, hakemlerin, arabulucuların, eksperlerin, kamu kurumları ve finans kuruluşlarının satınalma bölümlerinde çalışan uzmanların katılımının faydalı olacağı düşünülmektedir.

ICC Türkiye Milli Komitesi üyelerine %30 indirim uygulanacaktır. ICC Üyeleri indirim kodunu öğrenmek için Komite ile irtibata geçebilirler.

Kayıt ile ilgili bilgiler

ICC web sitesi www.iccwbo.org üzerinden, https://iccwbo.org/event/icc-fidic-conference-on-international-construction-contracts-dispute-resolution/ linkinden online kayıt sayfasına ulaşılabilmektedir.

Konferans programı, konuşmacıları ve kayıt ile ilgili detaylı bilgiye web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kayıt ücreti:

Kayıt Ücreti  ICC Üyeleri için  : €639 (ICC Türkiye Üyelerimiz için ekstra %30 indirim uygulanacaktır.)

Kayıt Ücreti : €799

Bilgilerinize sunarız.