ABDnin İran Politikası ve İran Yaptırımları hk Toplantı

Tarih     :16/07/2018

Sayı       :7967

İlgi: TOBB’nin 13.07.2018 tarihli ve 0431/10749 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, TOBB, ABD Ankara Büyükelçiliği ve ABD Ticaret Odası işbirliğinde, 19 Temmuz 2018 Perşembe günü, saat 18:30’da TOBB İkiz Kuleler’de, ABD Hazine ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin katılımı ile bir çalışma yemeği gerçekleştirileceği bildirilmrktedir.

Söz konusu çalışma yemeğinde ABD Hazine Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından ABD’nin İran politikası ve İran yaptırımları hakkında bilgiler verilmesi öngörülmektedir.

Söz konusu toplantıya katılımcıların ekte ve TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyurulan-İran ve ABD” bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 17 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar TOBB e-posta yoluyla ([email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.