Çorlu ve Bulgar Basın Mensupları Odamız Çatısı Altında Biraraya Geldi

20 Temmuz 2018
Çorlu ve Bulgar Basın Mensupları Odamız Çatısı Altında Biraraya Geldi

Çorlu Alışveriş Fuarı (ÇAF) tanıtım ve bilgilendirme toplantıları kapsamında Çorlu ve Bulgar Basın Mensupları 20 Temmuz 2018 Cuma günü Odamız Meclis Salonu’nda biraraya geldi.

Gerçekleşen toplantıda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan tarafından ÇAF hakkında tanıtım ve bilgilendirmede bulunuldu.

Toplantıda konuşan Volkan; "Çorlu ve Bölgemiz için çok önemli bir projeye adım atacağız. Bu fuarın tanıtımı duyurulması konusunda yerel basınımızla birlikte hareket ediyoruz. Bunun yanı sıra misafir ettiğimiz Bulgar basın mensuplarına da ÇAF hakkında bilgilendirmede bulunduk ki onlarda gittiklerinde bizlerin reklamını en iyi şekilde yapabilsinler ve fuara katılımcı sayısı artsın. Yurt dışından buraya ziyaretçi çekebilirsek ekonomik anlamda pozitif bir iş yapmış oluruz” dedi.

Toplantı soru – cevap bölümüyle sona erdi.