Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

24 Temmuz 2018

SAYIN ÜYEMİZ

24/07/2018

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla, Odamız, Çorlu İŞKUR ve KOSGEB iş birliğinde 13.08.2018-16.08.2018 (Eğitim toplam 4 gün sürmektedir) tarihleri arasında Odamız Hizmet Binası Kuzey Eğitim Salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleşecektir.

Söz konusu eğitim mülakat tarihi 09.08.2018 olup Çorlu İŞKUR Hizmet Merkezinde yapılacaktır. Eğitim kontenjanla sınırlı olup (25 Kişi) eğitimlere katılmak isteyen kursiyer adaylarının başvurularını www.kosgeb.gov.tr internet adresinden E-Devlet şifreleriyle yapmaları gerekmektedir. (Detaylı bilgi için müracaat: Çorlu İŞKUR)

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

İbrahim KARAĞÖZ

Genel Sekreter

Not: Girişimcilik Eğitim Destek Programında E-Devlet üzerinden başvuru yapılması zorunlu olup başvuru yapmayanlar eğitime alınmayacaktır.