27 Temmuz 2018
Odamız 7. Meslek Komitesi Gıda, Tarım, Hayvancılık, Sanayi Fuarına İştirak Etti

Odamız  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, 7. Meslek Komitesi Başkanı Erdem Ergör, Tamer Sert, Alphan Otomotiv, Erbil Oto  ve 7. Meslek Grubu Üyeleri olarak 13 Temmuz 2018 Cuma günü  Edirne Fuar Alanı'nda düzenlenen 18. Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı’na katılımda bulundular.

Renkli Fuarcılık organizatörlüğünde 11-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleşen  Uluslararası ihtisas fuarı olan Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık, Sanayi Fuarı’nda; Traktör ve Tarım Ekipmanları, Otomobil, Beyaz ve Kahverengi Eşya, Elektronik Aletler gibi sektöründe öncü firmalara ev sahipliği yaptı.

Ziyarette ikili görüşmelerde bulunan Komite Üyelerimiz, standları inceleyerek sektörel gelişmeler hakkında bilgiler aldılar.

HABER GÖRSELLERİ