Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Ticaret Bakanımız ve TOBB Başkanımız İle İstişarelerde Bulundu

15 Ağustos 2018

Marmara Bölge Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, 14 Ağustos 2018 Salı günü TOBB İkiz Kuleler’de yapıldı. Toplantıya katılan bölge oda/borsa başkanlarına, TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan toplantıya iştirak etti

Gerçekleşen toplantının akabinde Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu ve Odamız hakkında bilgilendirmede bulunarak projelerimizden bahsetti.

Çalışma ve Projelerimizi Üst Makamlarla Paylaşıyoruz

Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Volkan; “Sayın Bakanımız ve TOBB Başkanımız ile yaptığımız görüşmede Bölgemizin sorunları ve yapılabilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunduk. Bölgemiz ve Çorlumuz için yaptığımız çalışmaları, projeleri üst makamlarla paylaşarak sonuca ulaştırmak amacındayız” dedi.

HABER GÖRSELLERİ