16 Ağustos 2018
CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun´dan Odamıza Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı ve İlçe Yönetimi 16 Ağustos 2018 Perşembe günü Odamıza ziyarette bulundular.

CHP Heyetini; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları;  Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan; “CHP Heyetini odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Çorlu ve Bölgemiz için yaptığımız çalışmalarda siyasi partilerin desteğini görmek bizleri mutlu etmektedir.” Dedi.

Volkan, faaliyet ve projelerimiz hakkında CHP heyetine bilgiler verdi.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Çorlu TSO) olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek;  "Çorlu İş Dünyasını temsil eden kişilerle bir arada olmaktan dolayı  teşekkür ediyorum. Sizler bölgenin gelişmesinde lokomotif kurumların başında geliyorsunuz. Üye sayınız ve faaliyetlerinizle Türkiye’nin sayılı odaları arasındasınız. Bizler yaptığınız çalışmalarda daima sizlerin yanındayız.” Açıklamasında bulundu.

HABER GÖRSELLERİ