7 Eylül 2018
Çorlu TSO, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yeli Ağırladı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ve İlçe Teşkilat Üyeleri 7 Eylül 2018 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundular.

AK Parti Heyeti, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Meclis Üyeleri Zeynel Yurtseven ve Gökhan Tunalı tarafından karşılandı.

Çorlu TSO, Bölge’ye ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlamıştır

Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; "Ülkemizin ve Bölgemizin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapmış olduğu faaliyetler, hem Bölgemize hem de Çorlu'ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlamıştır. Tekirdağ’a 2023 vizyonu çerçevesinde çok önemli görevler düşüyor. Önce kendi şehrimize sonra da ülkemize hizmet etmek temel hedefimizdir. Sivil Toplum Kuruluşları, yerel ve merkezi yönetimler ile şehrimizde birliktelik ruhunu oluşturabilirsek o zaman Tekirdağ kazanmış olur, Trakya kazanmış olur, ve Türkiye kazanmış olur" dedi.

İhracat, İstihdam, Derin Deşarj ve Vergi İndirimi Konularında Destek Bekliyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Öncelikle yönetim kurulum ve şahsım adına belirtmek isterim ki sizleri Odamızda görmekten dolayı son derece mutluyuz. Çorlu büyük bir sanayi kentidir. Üyelerimizin yararına olacak çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda İhracatın kolaylaştırılması, çalışan ve üreten istihdamının desteklenmesi, sanayici üzerindeki derin deşarj maliyetinin azaltılması ve düzenli vergi ödeyen firmalara vergi indiriminin yapılması hususunda sayın vekilimiz aracılığıyla hükümetimizin desteğini istiyoruz. Hükümetimiz, Vekillerimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve diğer Odalarımız, her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaktadır. Bu birlik ve beraberliğin, her zaman süreceğine inanıyorum. " açıklamasında bulundu.

HABER GÖRSELLERİ