Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

20 Eylül 2018

20/09/2018

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla, Odamız ve KOSGEB iş birliğinde 15.10.2018-18.10.2018 (Eğitim toplam 4 gün sürmektedir) tarihleri arasında Odamız Hizmet Binası Kuzey Eğitim Salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleşecektir.

Söz konusu eğitim mülakat tarihi 11.10.2018 olup Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacaktır. Eğitim kontenjanla sınırlı olup (30 Kişi) eğitimlere katılmak isteyen kursiyer adaylarının başvurularını www.kosgeb.gov.tr internet adresinden E-Devlet şifreleriyle yapmaları gerekmektedir. (Detaylı bilgi için müracaat: 0850 305 59 59)

Bilgilerinize sunarız.

Not: Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine E-Devlet üzerinden başvuru yapılması zorunlu olup başvuru yapmayanlar eğitime alınmayacaktır.