9 Ekim 2018
UR-GE Projeleri İçin İlk Adım Atıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) olarak, Çorlu’da sanayide dönüşüm hamlesini gerçekleştirmek ve üyelerimizi uluslararası alanda söz sahibi yapmak adına T.C Ticaret Bakanlığı destekli Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (Ur-Ge) projelerini hayata geçirmek için 9 Ekim 2018 Salı günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda “UR-GE Projeleri Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirdik.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Proje Uzmanı Mehtap Kındıra’nın sunumlarıyla gerçekleşen toplantıya Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve üyelerimiz katılımda bulundular.

Çorlu’nun geleceği Türkiye’nin geleceğidir

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan; Çetin bir rekabetin yaşandığı günümüzde dünya pazarlarındaki yerimizi belirleyen temel unsur; ürünlerimizde, hizmetlerimizde ve iş geliştirme süreçlerimizde katma değer yaratacak değişikliklerin ve yeniliklerin gerçekleştirilmesidir. Bulunduğu coğrafya ile sahip olduğu girişimcisiyle, katma değerli üretimiyle, ihracat performansıyla ve istihdama olan katkısıyla Çorlu, gelişimin anahtarını da elinde bulundurmaktadır” Dedi.

Noyan; “Çorlu’nun geleceği Türkiye’nin geleceğidir. Bugün burada projeye dahil olacak odamız üyesi firmalarımıza projenin; şirket içi yapılanma, şirketlerin ihracat stratejilerine uygun hale getirilmesi, ihracat odaklı insan kaynağı niteliği ve niceliğinin artırılması hususlarında önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ticaret bakanlığımız, ihracatta devlet yardımları politikaları kapsamında firmalarımızın uluslararası olma sürecinin tüm aşamalarının proje ile destekleneceği bir mekanizma oluşturmuştur.” İfadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ