Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Bulgaristan´dan Gelen Misafirlerini Ağırladı

17 Ekim 2018

Bulgaristan Sofya Bobol Dov Belediye Başkanı Eliza Veliçkova ve Bulgaristan Eski Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Ivana Pehlivanova 17 Ekim 2018 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzzet Volkan, Odamız faaliyetleri ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Volkan; “İki ülke arasındaki dostluk bağının pekişmesi ve ticaretin canlanması amacıyla istişarelerimiz sıklıkla devam etmelidir. Bulgaristan’da yatırım yapacak iş adamlarımıza Odamız olarak gerekli bilgileri sağlamaktayız” dedi.

Ziyaret sonunda Bulgaristan'dan gelen misafirler günün anısına İzzet Volkan'a hediye takdim etti.

HABER GÖRSELLERİ