NKÜ Rektörü, Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, KOSGEB Çorlu Müdürü ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri´ne Odamız Faaliyet ve Projeleri Hakkında Bilgiler Verildi

25 Aralık 2017
NKÜ Rektörü, Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, KOSGEB Çorlu Müdürü ve  Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri´ne Odamız Faaliyet ve Projeleri Hakkında Bilgiler Verildi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ)  Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, KOSGEB Çorlu Müdürü Tolga Erkan ve  Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, 25 Aralık 2017 Pazartesi günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e ziyarette bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül, gerçekleşen ziyarette faaliyet ve projelerimiz hakkında bilgiler verdi.