Bankacılık Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı

10 Aralık 2018
Add to Calendar Bankacılık Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayımızı Takviminize Eklemek İçin Simgeye Tıklayabilirsiniz.

06/12/2018

Odamız 13. Meslek Komitesi’nin 03.10.2018 tarih ve 7 sayılı toplantı kararına istinaden;

Odamız 13. Meslek Grubunda, Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri bulunması kapsamında 14 Aralık 2018, Cuma günü saat: 10:00’da Odamızda gerçekleştirilecek “Bankacılık Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı” na  katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Çalıştay İçeriği:

Çalıştay Konusu: “Bankacılık Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı”

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 10:00

Eğitimlerimize/Seminerlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.