Odamızda "Bankacılık Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı " Gerçekleşti

14 Aralık 2018
Odamızda "Bankacılık Sektör Sorunları  ve  Çözüm Önerileri Çalıştayı " Gerçekleşti

Odamız  tarafından düzenlenen;  Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri bulunması kapsamında 14 Aralık 2018 Cuma günü  “Bankacılık Sektör Sorunları  ve  Çözüm Önerileri Çalıştayı” gerçekleşti.

Çalıştaya;  Odamız 13. Meslek Komitesi Başkanı Özber Çetin, Başkan Yardımcısı Alev Arslan, Komite Üyeleri; Umut Güngör, Ümit Kurtulmuş, Hüseyin Toker, Seran Bozkurt ve Banka Müdürleri  katılımda bulundular.

Çalıştayda; Bankacılık Sektör sorunları ve çözüm öneri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.