Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan ve Odamız 14. Meslek Komitesi´nden Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Abdullah Yinanç´a Ziyaret

14 Mart 2019

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Odamız 14. Meslek Komite Başkanı Hülya Perin, Komite Üyeleri; Bülent Mutlu, Hakan Abay, Cihan Öztürk ve Taceddin Kurt, 14 Mart 2019 Perşembe günü göreve yeni gelen Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Abdullah Yinanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Faaliyet ve projelerimiz hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Dr. Abdullah Yinanç’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.