İnşaat ve Sabit Yatırımlar Komisyonları Enis Sülün Konferans Salonu´nun Yapımı İle İlgili Bir Araya Geldi

12 Kasım 2019

İnşaat ve Sabit Yatırımlar Komisyonları 12 Kasım 2019 Salı günü bir araya geldi.

Sabit Yatırımlar Komisyonu Başkanı Gökhan Tunalı, Başkan Yardımcısı Kaya Kumyol, Komisyon Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Göksel Şahin, İnşaat Komisyonu Başkanı Cem Tunalı,Başkan Yardımcısı Kadir Emre Uzun, Komisyon Üyeleri; İsmail Korkut ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz toplantıya katılım sağladı.

Toplantıda; Odamız Enis Sülün Konferans Salonu’nun yapımının tamamlanması için inşaat çalışmaları konularında istişarelerde bulunuldu.