Üyelerimizin Sağlığı İçin “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini” Aldık

27 Temmuz 2020
Üyelerimizin Sağlığı İçin “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini” Aldık

Çorlu  Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “Covid – 19 Güvenli Hizmet Belgesi” denetiminden başarı ile geçerek kalite belgelerine bir yenisini daha ekledi.

TSE Baş tetkikçisi Celal Aşkaroğlu tarafından 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü gerçekleştirilen denetim hakkında konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Türk Standartları Enstitüsü tarafından yürürlüğe konan ‘Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’ kapsamında ‘TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ verilmeye başlanmış olup tüm dünyaya örnek olmuştur. Bu anlamda; Odamız olarak biz de gerekli şartları sağlayıp, belgelendirme için TSE’ye başvuruda bulunduk. TSE tarafından yapılan denetim ve incelemeler sonucunda kriterlere uygunluğumuz tespit edilerek ‘TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ almaya hak kazandık. Belgemizin Odamız üyelerine rol model  olmasını temenni ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Denetim sırasında hizmet katlarını ve birimleri gezen TSE Baş tetkikçisi Celal Aşkaroğlu; Odamız tarafından tasarlanan uyarı afişleri, mesafe kuralları için konulan şeritleri, dezenfektan makinelerini titizlikle inceleyerek çalışanların ve üyelerin mesafe kurallarına uyup uymadıklarını yerinde gözlemledi.