MESLEK KOMİTESİ HABERİ

Çorlu TSO 14. Meslek Komitesi ile Kırklareli TSO 9. ve 11. Meslek Komiteleri Kıyaslama Çalışması Gerçekleşti

2 Mart 2021

Odamız 14. Meslek Komitesi ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası 9. ve 11. Meslek Komiteleri arasında 01 Mart 2021 Pazartesi günü interaktif olarak kıyaslama çalışması gerçekleşti.

Kıyaslama çalışmasına; Odamız 14. Meslek Komitesi  Başkanı Hülya Perin, Başkan Yrd. Raşit İldoğan, Komite Üyeleri; Bülent Mutlu, Ümit Hakan Abay, Taceddin Kurt ve Cihan Öztürk, Kırklareli TSO  9. Meslek Komitesi Üyeleri; Burak Özlek ve Mahmut Karaca, 11. Meslek Komitesi Başkanı Emrah Gürdal, Komite Üyesi Fedai Saçar ve Genel Sekreter Fatma Merve Gelep katılımda bulundu.

Düzenlenen toplantıda  akreditasyon kapsamında iki Odanın yaptıkları ve yapacakları faaliyetler ile ilgili görüşmelerde bulunuldu. “Üye Bilgileri”, “İş Planlama ve Yönetim”, “Basın Yayın İletişim Çalışmaları”, “İş Geliştirme”, “Üye Memnuniyeti”, “Ulusal Ticareti Geliştirme”, “Uluslararası Ticareti Geliştirme” konu başlıklarında kıyaslamalar yapıldı.