Odamız Başkanları, Çorlu´nun Renkleri Fotoğraf Sergisi Açılış ve Ödül Törenine Katıldı

17 Haziran 2021

Orion AVM ve Pera Fotoğrafçılık tarafından düzenlenen Orion Fotoğraf Günleri 2 kapsamında Çorlu’nun Renkleri Fotoğraf Sergisi açılış ve ödül töreni 17 Haziran Perşembe günü Orion AVM’de yapıldı.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından yürütülen ve geçtiğimiz hafta sonuçlanan Çorlu’nun Renkleri Fotoğraf Yarışması sergisinin açılış törenine Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan katılımda bulundu.

Yarışmada 2. sırada yer alan “Ticaret Odası” isimli fotoğrafın sahibi Ayhan Güven’e ödülünü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, 3. sırada yer alan “Yeşil mi Sarı mı” isimli fotoğrafın sahibi Ali Kart’a ödülünü Meclis Başkanı Erdim Noyan takdim etti. Ayrıca Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları sergide yer alan fotoğraf sahiplerine “Sergileme Ödülü” verdi. Sergi 17 – 19 Haziran tarihlerinde ziyaretçilere açık olacaktır.