Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (Santek) Makine ve Metal Sektör Buluşmaları” Toplantısı Gerçekleşti

16 Kasım 2021

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen “Sanayi ve Teknoloji İş birliği Kurulu (SANTEK) Makine ve Metal Sektör Buluşmaları” toplantısı gerçekleşti.

Toplantı; Tekirdağ Valisi Sn. Aziz Yıldırım, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Hasan Büyükdede, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Mahmut Şahin, Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sn. Fahrettin Akçal’ın açılış konuşmaları ile başladı.

Açılış konuşmalarının ardından Sanayi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ümit Yasin Güven; Makine-Metal sektörüne yönelik sunumu, Enerji Bakanlığı Daire Başkanı Salih Sarı  Nükleer Enerji Yatırımları sunumu,

Belpiko Havacılık ve Uzay Teknolojileri Ar-Ge Ltd. Şti. Yetkilisi Tayfun Bel Ar-Ge çalışmaları sunumu,

Ares Tersanesi Yetkilisi Onur Yılmaz, Aselsan A.Ş. Yetkilisi Yusuf Gürhan Öztaş, İçdaş A.Ş. Yetkilisi Kamil Bülent Erkan,  Titan 2-İçtaş (Nükleer Santral) Yetkilisi Evren Kepti, Türasaş Sakarya Bölge Müdürlüğü Yetkilisi Cemil Uslu ve  Türasaş Eskişehir Bölge Müdürlüğü Yetkilisi Abdulkerim Baran sunumlarını gerçekleştirdiler.

Sanayi ve Teknoloji İş birliği Kurulu (SANTEK) Makine ve Metal Sektör Buluşmaları  Toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Bölgemiz Sanayicileri iştirak ettiler.

Milli savunma sanayimizin gelişmesi adına bölgemiz sanayicileri sektörün öncüleri ile buluştu. Toplantı Teknoloji Firmaları ile B2B görüşmelerinin ardından sona erdi.