Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Namık Kemal Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısına İştirak Etti

17 Ocak 2022

Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan,  12 Ocak 2022 Çarşamba günü Namık Kemal Üniversitesi’nde düzenlenen (NKÜ) Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısına iştirak etti.

Toplantıya; NKÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Mümin Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Bülent Eker, NKÜTEK Genel Müdür Öğr. Gör. Sayın Barış Kocabıyık, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Sayın Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Sarı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Fatih Ünsal katılımda bulundular.