İSK-SODEX Fuarı Bilgilendirme

Tarih     :26/11/2013

Sayı      : 11960

İlgi: TOBB'nin 21.11.2013 tarihli ve 0541/23679 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun (18/05/2004 tarihli ve 5174 sayılı), 57 inci maddesine dayanılarak hazırlanan ve 12/02/2005 tarihli ve 25725 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Türkiye Sektör Meclislerinin Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği" uyarınca, sektör sorunlarının kapsamlı bir biçimde belirlenmesi, bu sorunlara uygun çözüm önerilerinin geliştirilmesi, bu önerilerin hükümete ve diğer ilgili kuruluşlara iletilmesi ve zamanında sonuçlandırılmasının sağlanması amacıyla, TOBB şemsiyesi altında, 2006 yılında Türkiye Sektör Meclisleri oluşturulmuştur.

Bu çerçevede faaliyetlerine devam eden Türkiye İklimlendirme Meclisi, 07-10 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek "Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri (ISK-SODEX) Fuarı"nı desteklemeye yönelik mutat meclis toplantılarında karar almıştır. Söz konusu fuarın tanıtımı için bilgilendirme metni ekte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.