Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hizmet vermektedir.

Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi Nedir?

Trakya Bölgesinde faaliyet gösteren; hiç ihracat yapmamış, ihracata yeni başlamış, ihracat faaliyeti kesintiye uğramış veya ihracat kapasitesini artırmak isteyen firmalara ürünlerinin ihracatı için hedef olabilecek ülke ve müşterilere ulaşmada teknik destek sağlamak adına Trakya Kalkınma Ajansı ve Trakya’da faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odaları iş birliğinde kurulmuş bir platformdur.

Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezinde Hangi Hizmetler Mevcuttur?

1-     HEDEF PAZAR ARAŞTIRMASI

2-     HEDEF MÜŞTERİ ARAŞTIRMASI

Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezinden Nasıl Hizmet Alabilirim?

www.trakyadisticaret.org adresinden firmanızın kaydını gerçekleştirerek talep edeceğiniz hizmeti seçmeniz yeterlidir.

Bağlı bulunduğunuz odayı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak seçmeniz önemle rica olunur. Aksi takdirde farklı uzmanlara yönlendirilebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: İpek İpekoğlu – 0282 651 10 96 - 163

HİZMETLER