Afganistan İş Yapmak Konferansı

Tarih     :15/11/2013

Sayı      : 11567

İlgi: TOBB'nin 13.11.2013 tarihli ve 0411/23083 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Hindistan Sanayi ve Ticaret Odaları Federasyonu (FICCI), Afganistan Dışişleri Bakanlığı Ekonomik İşbirliği Genel Müdürlüğü ve Hindistan Hükümeti işbirliğiyle, "Afganistan ile İş Yapmak" konulu bir Konferans ile "Afganistan'da Üretilen Ürünler Sergisi"nin, 18-19 Kasım 2013 tarihlerinde, FICCI'nın Hindistan-Yeni Delhi'deki binasında gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Etkinliklere, 19 ülkeden Bakanlar, üst düzey hükümet yetkilileri, önde gelen işadamları, akademisyenler, gazeteciler, uluslararası kalkınma ve finans kurumları temsilcilerinin katılmalarının öngörüldüğü ifade edilmekte olup, özellikle madencilik, enerji, tarım ve gıda işleme, altyapı ve lojistik konularına ağırlık verileceği iletilmektedir.

Söz konusu etkinliklere ilişkin program, katılımcı formu ve detaylı bilgiler http://dbafghanistan2013.in/  internet adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.