KOTO Görüşme Ofisleri Hk.

21 Ekim 2013
KOTO Görüşme Ofisleri Hk.

Tarih     :21/10/2013

Sayı       : 10723

İlgi:Kocaeli Ticaret Odası'nın 11.10.2013 tarihli ve 9/20993 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Kocaeli Ticaret Odası Hizmet Binası'nda dört adet görüşme ofisi, iki adet toplantı salonu çeviri hizmetleri, teknik donanım ve ikram olanakları bulunmakta olup Üyelerimizin Kocaeli'nde gerçekleştirmek istediği toplantı, iş görüşmeleri, seminer ve eğitim organizasyonlarında randevu almak suretiyle görüşme ofislerini, toplantı salonlarını ücretsiz olarak kullanabilecekleri bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.