ITSO Üyelik Kartı ile İndirim Alınması Hk.

21 Ekim 2013
ITSO Üyelik Kartı ile İndirim Alınması Hk.

Tarih  :21/10/2013

Sayı   : 10724

İlgi:Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın 07.10.2013 tarihli ve 1098 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaklaşık 4500 üyesine yönelik üyelik kartı ile indirim alınması yönünde bir çalışma başlatıldığı bildirilmiştir. İndirim veren kuruluşlar www.itso.org.tr internet sitesinde "İndirimli Kuruşular" kısmında yayınlanmakta ve indirim şartları belirtilmektedir. ITSO üyelerinin üyelik kartlarıyla indirim elde edilmesi konusunda taahhütnamenin, indirim uygulamak isteyen Çorlu TSO üyelerimiz tarafından doldurularak taahhütnamenin alt kısmında bulunan faks veya e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Söz konusu çalışmaya katılmak isteyen üyelerimize yönelik olarak hazırlanan taahhütname ekte tarafınıza sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.