Kan Bağışı

Kan Bağışı

Tarih     :23/10/2013

Sayı       :10791

9 Kasım 2013 Cumartesi günü, 11:00 - 17:00 saatleri arasında Çorlu Cumhuriyet Meydanı'nda Odamız ve Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi iş birliği ile kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.

Amacımız kan bağışçılarımız ve kan ihtiyacı olan kişiler arasında gönüllülük bağı kurmaktır. Siz de düzenlenen kampanyaya katılabilirsiniz.

Kan bağışladıktan sonraki mutluluğu yaşamak ve yaşattığınız mutluluğu görmek için sizleri kan bağışlamaya davet ediyoruz.

Unutmayın ki; KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇTIR.

Bilgilerinize sunarız.

Not : Katılımlarınızı Erhan DEBRELİ / Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası

Tel:   0282 652 79 78 / 0282 652 79 79 (Dahili : 111&128)

Nolu telefonlara bildirmenizi rica ederiz.