21. Dünya Petrol Kongresi

Tarih     :11/10/2013

Sayı       : 10667

İlgi: TOBB'nin 07.10.2013 tarihli ve 0411/20960 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 15-19 Ocak 2014 tarihleri arasında "21. Dünya Petrol Kongresinin Moskova'da yapılacağı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Dünya Petrol Kongresi'nin, petrol ve gaz konulan üzerinde çeşitli müzakerelerin yapılması amacıyla Dünya Petrol Konseyi tarafından her üç yılda bir düzenlenmekte olduğu ifade edilmektedir. Rusya Federasyonu liderleri ve ilgili Rusya Bakanlık Yetkilileri, Kongre'nin başarılı bir şekilde yürütülmesi için gerekli desteği sağlamaktadırlar. Rusya Federasyonu hükümeti, Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı Sn. A.V. Dvorkovich tarafından başkanlık edilen saygın bir organizasyon komitesi oluşturmuştur.

Bu kapsamda, 21. Dünya Petrol Kongresi ile ilgili daha fazla bilgi almak için (Tel/Fax: +7 495 502 19 27, Web-Site www.21wpc.com, E-posta: [email protected] ) erişim bilgileri aracılığı ile Organizasyon Komitesi'ne ulaşılabilmektedir. Kongrede ele alınacak başlıklar ve yine kongre ile ilgili çeşitli bilgileri içeren slaytlara, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.