Etkin Takım Çalışması Eğitimi

8 Mayıs 2015

08/05/2015

Odamızın 14 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek "Etkin Takım Çalışması Eğitimi" konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Takım ve grup çalışmaları arasındaki farklılıklar, Örgütlerde takımla çalışma teknikleri, Takım çeşitleri, Yüksek başarı gösteren takımların karakteristik özellikleri, Takım oluşturma süreci ve önemi, Takıma girişte karşılaşılan bireysel sorunlar, Takım çalışmasına yatkın kişilerin özellikleri, Takım çalışmasını besleyen kültür ve insan ilişkileri.

Eğitimci: Yrd. Doç. Dr. Müzehher YAMAÇ

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00-16:00

İrtibat: Basın-Yayın, Halkla İlişkiler Servis Sorumlusu Canev SUNDUR ([email protected], Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 122)

Not: Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecektir.