Dış Ticarete Yönelik E-Ticaret Eğitimi

6 Mayıs 2015

06/05/2015

Odamızın 12 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek “Dış Ticarete Yönelik E-Ticaret Eğitimi” konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Dış ticarette e-ticaret ve pazarlamaya giriş, Globalleşen dünyada e-iş kavramı, Globalleşen dünyada e-ticaret kavramı, E-ticaret ve geleneksel ticaret arasındaki farklar, E-ticaretin faydaları, E-ticaretin araçları.

Eğitimci: Sevi BALOĞLU

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00-16:00

İrtibat: Basın-Yayın, Halkla İlişkiler Servis Sorumlusu Canev SUNDUR ([email protected], Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 122)

Not: Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir.