ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Bilgilendirme ve Uygulama Eğitimi

19 Mart 2015

19/03/2015

Odamız tarafından 31 Mart 2015 tarihinde gerçekleşecek "ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Bilgilendirme ve Uygulama " konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitimin Konusu: ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti YS Bilgilendirme ve Uygulama Eğitimi

Eğitimci: TÜRK LOYDU EĞİTMENİ / Banu YÜKSEL

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 09:00-17 :00

Kayıt için İrtibat: Kalite Yön. Temsilcisi Buket ÖZÇELİK GÜRCAN ([email protected]  ,Telefon: 0282 651 10 96 Dahili: 140)

Not: Eğitimimize sadece üyelerimiz katılımda bulunabilirler. Katılım 25 kişi ile sınırlı olup, katılım teyidi alınması gerekmektedir. Eğitimimiz ücretsizdir.

Eğitime kayıt yaptırıp tam zamanlı katılım gösteren tüm katılımcılara "Türk Loydu tarafından Katılım Sertifikası"verilecektir.