Uluslararası Pazarlama ve Ticari İstihbarat Kanalları Eğitimi

Tarih: 22.10.2014

AİA Çorlu Proje Ofisi'nden
"Uluslararası Pazarlama ve Ticari İstihbarat Kanalları" Eğitimi

Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle kurulan ve elli dört ülkede 600 yerel ortakla faaliyet gösteren Avrupa İşletmeler Ağı'nın bölgemizdeki çalışmalarını yürüten AİA - Çorlu Proje Ofisi'nin faaliyetlerinden biri olarak düzenlenen, "Uluslararası Pazarlama ve Ticari İstihbarat Kanalları" konulu eğitim, 5 Kasım 2014tarihinde 09:30 - 17:00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir. Eğitimin amacı, dış ticaret yapan veya yapmak isteyen firmalarımızın küresel pazarlar ile ilgili genel bilgi sahibi olması, değişen dünya ve farklılaşan yeni müşteri  bulma kanalları hakkında bilgilenmesi ve ihracatta pazar araştırması uygulamaları hakkında bilgilenmelerini sağlamaktır. Eğitimimize katılımınızı rica ederiz.

KONULAR

* Ticari bilgi - ticari istihbarat

* Çağdaş ihracatın stratejisi

* Hedef pazarların tespiti

* Hedef müşterilerin - hedef rakiplerin tespiti

* Uluslararası pazarlamada kullanılan araçlar ve ticari istihbarat bağlantısı

* Ticari istihbaratın araçları

Katılım Koşulları:

Eğitime katılım ücretsiz ve katılımcı sayısı sınırlıdır. Eğitime katılım ve sertifika için katılımcı adı soyadı, firma adı, telefon ve e-posta adresi bilgilerini en geç 3 Kasım 2014 tarihine kadar, [email protected]adresine e-posta ile veya (282) 6513510 numarasına faks ile gönderiniz.

Eğitmen: Yaman Koç - YK Dış Ticaret Eğitim ve Danışmanlık
Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu