Temel Dış Ticaret Mevzuatı Eğitimi

26 Eylül 2014

26/09/2014

Odamızın 02 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek “Temel Dış Ticaret Mevzuatı” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitimin Konusu: Temel Dış Ticaret Mevzuatı

Eğitimci: Mustafa Caner Sevimli

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu/ Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 09:00-17:00

Eğitimimiz Ücretsizdir

Kayıt için İrtibat: Kalite Yön. Temsilcisi Buket Özçelik GÜRCAN ([email protected]  ,Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 140)

Not: Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir.