TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi

5 Eylül 2014

05/09/2014

Odamızın 11-12 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleşecek "TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi" konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitimin Konusu: TS EN ISO 9001 Standardı maddelerinin tetkik görevlisi gözüyle yorumlama, TS EN ISO 19011 Standardının Tanımı, Tetkik çeşitleri, Tetkik faydaları, Tetkikin yöntemi, Tetkikin planlaması, Soru listelerinin hazırlanması, Tetkikin sonuçlandırılması ve rapor yazılımı, Tetkik görevlisi sorumlulukları, Pratik ve örnek çalışmalar.

Eğitimci: TSE Eğitmeni Erhan ÖZBEY

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu/ Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00-16:00

Kayıt için İrtibat: Kalite Yön. Temsilcisi Buket Özçelik GÜRCAN ([email protected]  ,Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 140)

Not: Eğitimimize sadece üyelerimiz katılımda bulunabilirler. Katılım sınırlı olup katılım teyidi alınması gerekmektedir.

Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara "TSE Katılım Sertifikası" verilecektir.