Yönetim Geliştirme, Kişisel Gelişim ve Ofis Yönetimi Eğitimi

5 Haziran 2014

05/06/2014

Odamızın 13 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek "Yönetim Geliştirme, Kişisel Gelişim ve Ofis Yönetimi Eğitimi" konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitimin Konusu: Kurumsallaşma, Lider Yöneticilik, Üstlerle İletişim

Eğitimci: Serkan USTA

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00-16:00

Kayıt için İrtibat: Kalite Yön. Temsilcisi Buket Özçelik GÜRCAN ([email protected]  ,Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 140)

Not: Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecektir.