Bireysel, Aile ve Sosyal Yaşamda Etkili İletişim Eğitimi

14 Mayıs 2014

14/05/2014

Odamızın 20 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek "Bireysel, Aile ve Sosyal Yaşamda Etkili İletişim" konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitimin Konusu: Kişinin kendi kendine olan iletişimi, Aile içi iletişim, Sosyal yaşam iletişiminde daha başarılı ve etkili olması için tüyolar.

Eğitimci: Barbaros ÖZCAN

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00-12:00

Kayıt için İrtibat: Kalite Yön. Temsilcisi Buket Özçelik Gürcan ([email protected]  ,Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 140)

Not: Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecektir.