14001 Çevre Yönetim Sistemi Bilgilendirme/Temel Eğitimi

7 Nisan 2014

04/04/2014

Odamızın 10-11 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek “14001 Çevre Yönetim Sistemi Bilgilendirme/Temel Eğitimi” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitimin Konusu: Çevre Yönetim Sistemlerinin Tarihçesi, Çevre Bilincini Genişletmeye Yönelik Dünyadaki Eko Sisteminin Durumu ile İlgili Genel Bilgilendirme, ISO 14001 Standartlarının Gereklerini Doğru ve Çok Yönlü Olarak Yorumlayabilme.

Eğitimci: TÜRK LOYDU FIRATLI İNAL

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 09:30-17:00

Kayıt için İrtibat: Kalite Yön. Temsilcisi Buket Özçelik GÜRCAN ([email protected]  ,Telefon: 0282 651 10 96 Dahili: 140)

Not: Eğitimimize sadece üyelerimiz katılımda bulunabilirler. Katılım 25 kişi ile sınırlı olup, katılım teyidi alınması gerekmektedir.

Eğitime kayıt yaptırıp tam zamanlı katılım gösteren tüm katılımcılara “Türk Loydu tarafından Katılım Sertifikası”verilecektir.