ATEX Yönetmeliği ve CE Belgelendirme Eğitim Toplantısı

15 Kasım 2013

15/11/2013

Odamız ve AFFA İş Güvenliği Kalite Eğitim Danışmanlık'ın 6 - 7 Aralık 2013 tarihinde düzenleyeceği"ATEX Yönetmeliği ve CE Belgelendirme " konulu eğitim toplantısına katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

PROGRAM :

Tarih                          : 6 - 7 Aralık 2013

Kayıt                         : 09:30 - 10:00

Program                   : 10:00 - 17:00

Eğitim İçeriği :

Eğitimin Konusu: CE markalama, Teknik dosya hazırlama, tip deneylerinin gerekliliklerinin iş yeri sahiplerince veya vekillerince yapılması ve ATEX malzeme, ekipman ile tesislerin belgelendirmesinin yasal zorunlulukları.

ATEX Yönetmeliği ve CE Belgelendirme

Eğitim Amacı: CE markalama işleminin işveren veya vekillerince yerine getirilmesi. Becerilerinin kazandırılması. Un fabrikaları, çimento fabrikaları vb. toz patlaması ihtimali olan iş yerleri. Kimyasal ürün üretimi ve depolanması, gaz tesislerinde kullanılan malzeme ve ekipman ile tesislerin ATEX belgelendirilmesinin yapılmasının yasal zorunlulukları ve büyük endüstriyel kazaların önlenme çalışmalarının etkinleştirilmesi.

Eğitimciler: Kalite yönetim sistemi baş denetçileri ve belgelendirme uzmanları

Hedef kitle: CE markalama işlemini kendileri yapmak isteyen üreticiler, işverenler ve işveren vekilleri.

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16