“İnovasyon Yönetimi” Çalıştayı

6 Ekim 2013

AİA Çorlu Proje Ofisi’nden

“İnovasyon Yönetimi” Çalıştayı

Avrupa Komisyonu’nun desteğiyle kurulan ve elli üç ülkede faaliyet gösteren Avrupa İşletmeler Ağı’nın bölgemizdeki çalışmalarını yürüten AİA - Çorlu Proje Ofisi’nin faaliyetlerinden biri olarak, “İnovasyon Yönetimi” konulu çalıştay, 6-7 Kasım 2013 tarihlerinde 09:30 - 17:00 saatleri arasında odamızda gerçekleştirilecektir.

İnovasyon denince akla ilk olarak teknolojik yenilikler gelse de aslında inovasyon denilen şey bir süreçtir. Bu süreç insan kaynaklarından planlamaya kadar işletmenin her alanında kullanılabilecek bir araçtır. Çalıştayın amacı, bölgemiz firmalarını inovasyon yönetimi konusundaki sistematik yaklaşımlar ve kullanılabilecek yöntem ve araçlar hakkında bilgilendirmek, inovasyon yeteneğinin artırılması için yapılacak çalışmalara temel oluşturmak ve firma yetkililerine yapılacak uygulamalı çalışmalarla inovasyon yönetimi deneyimi kazandırmaktır.

Katılım Koşulları:

Çalıştaya katılım ÜCRETSİZDİR ve katılım kontenjanı sınırlıdır. Çalıştaya katılım ve sertifika için katılımcı adı soyadı, firma adı, telefon ve e-posta adresi bilgilerini en geç 5 Kasım 2013 tarihine kadar,[email protected] adresine e-posta ile veya (282) 6513510 numarasına faks ile gönderiniz.

Eğitmen: Özgür Devrim Orman, Evre Danışmanlık Kurucusu, Elektrik - Elektronik Yüksek Mühendisi

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu

Detay ve kayıt için