Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Semineri

18 Mayıs 2015

18/05/2015

Odamızın 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek "Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı" konulu seminerimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: Tehlikeli maddeleri gönderenlerin, alıcıların, dolduranların, yükleyenlerin, boşaltanların, paketleyenlerin, taşımacıların ve tehlikeli maddeleri taşıyan her türlü taşıt sürücüleri veya operatörlerinin hak, sorumluluk, yükümlülük ve çalışma koşullarına ilişkin usul ve esasları. Bu kapsamda, muhtemel idari yaptırımların önüne geçmek amacıyla, tehlikeli maddelerin karayoluyla taşınması, depolanması, ambalajlanması vs. ilgili ulusal mevzuat hakkında bilgilendirme.

Konuşmacı: Şenay DERELİOĞLU

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 14:00

İrtibat: Basın-Yayın, Halkla İlişkiler Servis Sorumlusu Canev SUNDUR ([email protected], Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 122)

Not: Seminere kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecektir.