İhracatta Müşteri Bulma Hedef Pazarların Seçimi ve Pazar Geliştirme

20 Mayıs 2015

20/05/2015

Odamızın 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek “İhracatta Müşteri Bulma Hedef Pazarların Seçimi ve Pazar Geliştirme” konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Firmaların uluslararası pazarlama faaliyetlerine katılma dereceleri, Türk firmaların yurtdışı yatırımları, B2B satış ve pazar geliştirme, Uluslararası hedef pazarların seçimi ve ürün konumlandırma, Uluslararası tüketici davranışları, Uluslararası pazarlamada dağıtım kanalı seçimi.

Konuşmacı: Doç. Dr. Ömer AZABAĞAOĞLU

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00 - 16:00

İrtibat: Basın-Yayın, Halkla İlişkiler Servis Sorumlusu Canev SUNDUR ([email protected], Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 122)

Not: Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir.