Sınaî Mülkiyet Hakları Eğitimi

21 Mayıs 2015

21/05/2015

Odamızın 26 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek "Sınaî Mülkiyet Hakları" konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Marka, Patent, Tasarım Tescilleri.

Konuşmacı: Hakan AYDEMİR

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 09:00 - 13:00

İrtibat: Basın-Yayın, Halkla İlişkiler Servis Sorumlusu Canev SUNDUR ([email protected], Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 122)

NotEğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecektir.