İş Yaşamında İletişim Becerileri Eğitimi

27 Mayıs 2015

27/05/2015

Odamızın 1 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek “İş Yaşamında İletişim Becerileri” konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: İletişimin temel özellikleri, İletişim süreci, İşitme ve dinleme, Düşünme ve anlama, İletişimin aksama nedenleri, İletişimi zorlaştıran etkenler.

Konuşmacı: Uzman Cansu AKSOY

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00 - 16:00

İrtibat: Basın-Yayın, Halkla İlişkiler Servis Sorumlusu Canev SUNDUR ([email protected], Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 122)

Not: Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir.