Yaratıcı Düşünce, İnovasyon, AR-GE, Proje Eğitimi

28 Mayıs 2015

28/05/2015

Odamızın 3 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek “Yaratıcı Düşünce, İnovasyon, AR-GE, Proje” konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Yaratıcı Düşünce, İnovasyon, AR-GE, Proje Yönetimi temel kavramlarının anlatılması ve örneklerle açıklanması. Endüstriyel  AR-GE yapılanması hakkında bilgi verilmesi.

Konuşmacı: Sibel Sain ÖZDEMİR / Meryem NALDAR

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 13:30 - 16:00

İrtibat: Basın-Yayın, Halkla İlişkiler Servis Sorumlusu Canev SUNDUR ([email protected], Telefon: 0282 651 10 96 Dâhili: 122)

Not: Eğitime kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir.